Noročnine - kako uporabljati sistem za avtomatsko pošiljanje elektronske pošte o spremembah na strani

Včasih si želimo, da nas internetna stran avtomatsko obvešča na mail o spremembah na strani, kot so naprimer: nov odgovor na določeno temo v forumu.
Spodaj lahko najdete nasvete, kako hitro in učinkovito uporabljati tak sistem.

            

Najprej si izberite vsebino, na katero se želite naročiti. V večini primero boste našli spodaj desno povezavo na Naroči se na: (odvisno od tega na kaj se naročate)
Pokaže se vam okno z nastavitvami.
Tukaj lahko izberete pogostost pošiljanja: privzeta nastavitev je takoj, kar pomeni, da boste sporočilo dobili takoj, ko bo prišlo do spremembe.
Izberete lahko tudi način pošiljanja. Izbirate lahko med elektronsko pošto in zasebno sporočilo. (Na strani dobite zasebno sporočilo o spremembi. Če izberete to opcijo, boste še vedno morali priti na stran in pogledati, če vas čaka kakšno zasebno sporočilo.)
Prejeli boste sporočilo, da je bila naročnina aktivirana. Sedaj boste na izbrano metodo pošiljanja prejemali obvestila o spremembah.
.Sedaj se vam namesto sporočila Naroči se na: spremeni v Odnaroči se od:(odvisno od tega od česa se odnaročate), kjer lahko izbrišete vašo naročnino na spremembe.
Potrdite brisanje naročnine.
Svoje naročnine lahko tudi pregledujete, spreminjate ali brišete. To naredite tako, da kliknete v desnem meniju Moj račun in nato Naročnine.