Pogosto zastavljena vprašanja

Včasih si želimo, da nas internetna stran avtomatsko obvešča na mail o spremembah na strani, kot so naprimer: nov odgovor na določeno temo v forumu.
Spodaj lahko najdete nasvete, kako hitro in učinkovito uporabljati tak sistem.

            

Najprej si izberite vsebino, na katero se želite naročiti. V večini primero boste našli spodaj desno povezavo na Naroči se na: (odvisno od tega na kaj se naročate)
Pokaže se vam okno z nastavitvami.
Tukaj lahko izberete pogostost pošiljanja: privzeta nastavitev je takoj, kar pomeni, da boste sporočilo dobili takoj, ko bo prišlo do spremembe.
Izberete lahko tudi način pošiljanja. Izbirate lahko med elektronsko pošto in zasebno sporočilo. (Na strani dobite zasebno sporočilo o spremembi. Če izberete to opcijo, boste še vedno morali priti na stran in pogledati, če vas čaka kakšno zasebno sporočilo.)
Prejeli boste sporočilo, da je bila naročnina aktivirana. Sedaj boste na izbrano metodo pošiljanja prejemali obvestila o spremembah.
.Sedaj se vam namesto sporočila Naroči se na: spremeni v Odnaroči se od:(odvisno od tega od česa se odnaročate), kjer lahko izbrišete vašo naročnino na spremembe.
Potrdite brisanje naročnine.
Svoje naročnine lahko tudi pregledujete, spreminjate ali brišete. To naredite tako, da kliknete v desnem meniju Moj račun in nato Naročnine.

Sprememba uporabniškega imena ni mogoče. Če vseeno želite spremeniti uporabniško ime mi pišite na zasebna sporočila, pa vam bom uredil.

V oknu na levi strani stranu kliknite "Ustvari nov račun".

V polja označena z "*" vpišite podatke.
Z uporabniškim imenom se boste prijavljali na stran.
Uporabniško ime je prav tako vidno pri vseh objavah, na forumu, ...

Na elektronski naslov boste prejeli elektronsko sporočilo z nadaljnimi informacijami. Prav tako boste v primeru, da ste pozabili geslo le-tega dobili na vpisani elektronski naslov.

Ko kliknete "Ustvari nov račun" se vam pokaže sporočilo, da je na vaš e-mail naslov bilo poslano sporočilo z navodili o nadaljevanje registracije.

Preglejte pošto na e-mail naslovu, ki ste ga vpisali v točki 2.

Sporočilo naj bi dobili takoj, vendar pa ima elektronska pošta včasih določene zamike.
Če pošte ne dobite v roku nekaj ur, mi prosim pišite, da pogledamo, kako rešiti težavo.

S potrdilom povezave v elektronski pošti boste registrirali račun.
Predlagam da kliknete povezavo pod besedilom: "Prijavite se lahko tudi s klikom na to povezavo:".

Prav tako boste lahko spremenili geslo.

Pokazala se vam bo stran, ki vas bo pospremila do spremebe gesla in ostalih osebnih nastavitev.

Samo kliknite "Prijavi se".

Tukaj lahko spremenite geslo in ostale uporabniške nastavitve.

Do te strani lahko pridete tudi da v zadnjem levem oknu (označen z zvezdico) kliknete "Moj račun" in nato na vrhu strani "Uredi".