Animatorji

Ime Kaj počneš v prostem času? Tvoja najljubša risanka? Kaj si si želel postati, ko si bil majhen? Si kaj ušpičil, ko si bil majhen? Seveda si...Kaj pa? Zakaj si se odločil, da boš animator?
Slika za %user 3lar
Žiga
Trilar
13.5
Slika za %user David
David
Stegu
6.4
Igram košarko, grem na sprehod, laufat... Kimba (beli levček) raziskovalec Med igranjem hokeja sem razbil šipo. Zato, ker sem bil prepričan, da bi lahko tudi pri Svetem Duhu organizirali oratorij in da bomo tako osrečili veliko otrok.
ema
Ema
Langerholc
9.2
Ukvarjam s športom in se družim s prijatelji. slonček Benjamin in ledena princesa policistka V vrtcu sem si na lase prilepla žvečilni gumi in so mi potem odstrigli šopek las. Ker res uživam v družbi otrok in čas rada delim z njimi.
Slika za %user Ema Jamnik
Ema
Jamnik
14.8
Igram violino in violo v Škofjeloškem godalnem orkestru Arseia, učim se solopetja, se družim s prijatelji/cami, kolesarim, hodim v hribe ... Od starejših Mravljinček Ferdi, med novejšimi pa vsi deli Ice Age-a. Igralka ali slavna pevka. Lahko bi rekla, da sem bila kar precej razigran otrok, tako da imam v spominu kar nekaj prigod. Najbolj posrečena je pa ta: Ko sem hodila še v malo glasbeno šolo, sem se enkrat precej dolgočasila med uro, zato sem učiteljici ušla pod mizo in naglas lajala Ker se rada ukvarjam z otroki in mi je bila ideja nekoliko manjšega in lastnega župnijskega Oratorija zelo všeč (pred animatorstvom sem bila 2 leti udeleženka oratorija v Škofji Loki).
Ema Porenta
Ema
Porenta
4.9
Družim se s prijatelji, rolam, kolesarim.... Tom&Jerry Frizerka Postrigla sem dolge lase od barbike in jih skrila pod preprogo :) Ker rada delam z otroki.
janez
janez
golob
21.11
hodim na sprehod s kužkom, igram košarko, se dobim al pokličem s kakšnim prijateljem, igram akorde na kitaro, kaj preberem,pogledam mail,kak šport al film na tv. od starejših Hrabri mišek, Biskvitki, Svetilnik,.... od novejših pa Kung fu panda fusbaler ko sem bil s teto na morju sem se igral, da sem kralj. Krono sem si naredil kar iz zvečilnega gumija. Težava pa je nastala, ko krona ni hotela dol z glave in tako so me moral pobriti na balin:) ker sem se želel poskusit v nečem novem in mi je všeč in še kar traja:)
Janja
Janja
Berniki
8.1
Grem se Teto Pehto ;), pojem, igram kitaro, športam, berem,... Cofko Cof, Želodko Suprca Učiteljica Spomnim se zimskega dne, ko sva z Marjanco šle od pevskih in sva hotele ubrat bližnjico do doma po enem travniku, sem stopila v luknjo polno blata. Še čevelj mi je notri ostal. Da naredim nekaj dobrega za druge in za sebe
katarinaa.
Katarina
Oman
7.10
družm se s prijatelji in športam Čebelica Maja in Cofko Cof učiteljica ali pevka enkrat sem se zaklenila v kopalnico, potem pa vrat nisem znala odklent. na koncu so me rešili gasilci. ker obožujem otroke :))
Katja
Katja
Triler
20.11
rolam, tečem, igram floorball, gledam hokej Jesenicee :) fifi in cvetličniki učitlca ker mam rada otroke, pa dobra družba
Slika za %user Klemen
Klemen
Stegu
29.10
Igram hokej, floorball, košarko, videoigre, barvam figurice... Otok zakladov Profesionalni hokejski golman Enkrat sem si odstrigel nekaj las... Kriva pa je bila potem moja sestra Nina :D ... No na koncu se je pač izvedelo, da sem to naredil sam :( Vesel sem, ko delam z otroki, poleg tega pa mi je všeč ker se še vedno lahko veliko od njih naučim...
Slika za %user koprivec
vid
koprivec
14.9
Berem, gikam in sprehajam psa Generator Rex Policaj Že dovg nazaj sem bil mejhen zato se ne spovnem. Sory Zato da se bom zabavav
mašaa
Maša
Likar
30.12
Slika za %user Matija
Matija
Oblak
17.10
Igram računalniške igre Naruto, Lonney Toons, Tom and Jerry, vsi risani filmi Pilot Oblečen skočil v morje...uwiiii!!!^^ Ker imam rad delo z otroki in veliko zabave.
Slika za %user Matjaz
Matjaž
Cof
8.6
Kaj je to prosti čas? Tom & Jerry Pilot Marsik'tero smo zagodl, ko smo bli majhni. Ker uživam, da lahko nekaj naredim za vse nas.
Slika za %user Miha
Miha
Langerholc
9.2
V prostem času sem najraje s prijatelji. Mojster Miha Arhitekt Uf, tega je res veliko..... kre se mi je to zdelo fajn, da se nekaj novega naučim....
nikolina
Nika
Arsovski
17.6
haha arhitekti nimamo prostega časa.. no kadar ga pa najdem pa rišem, se ukvarjam s športom, berem, ustvarjam, se ukvarjam s svojim najljubšim štirinožnim kolegom,... Anastazija (1997) stevardesa :)
Slika za %user Ninaa
Nina
Stegu
13.11
igram klavir, orgle..pacam usemogoče stvari..pa uzun se putikam s prjatli :D tarzan pa casper arheologinja hmm.. vem de sm se rada tepla z drugimi...pa dostkrat sm razbila kšno vazo al pa krožnik... (kar se mi tud še zdei dugaja) x) na uratorijih kjer sm bla udeleženka so mi bli animatorji zmer ql :D ..pol sm pa rekla de bom še jest ;P
Peter
Peter
Stegu
7.2
ful rd laufam pa rišm, grem vn s prjatli spongebob squarepants- najbol =) vojak mmm... mislm de je blo u 7.razredu ke smo se usi prtužval nad malco pol smo pa enkrat vrgl ene par žeml skuz okn na balkon ud susedne bajte sam ubistvu to dejanje ni blo samo pu seb tko slabo ke je kmal pršla vrana pa je u naslednih 3 urah use pužrla =) zato ke me je zanimal kk to zgleda, pa še s tamalim se mi je fajn zabavat
Petrca
Petra
Verčič
14.3
v prostem času rada rolam, igram nogomet, in se ukvarjam z ostalimi zabavnimi športi, rada pojem, rešujem sudokuje, križanke,... Alvin in veverički Tudi jst sm si želela postali pilotka ali pa učiteljica. Take so moje želje še danes :) Ko sem bila v 7. razredu, smo s sošolkami sedele pred razredeom in čakale na učiteljico kemije. Ker je bilo že po zvonenju, seveda ne bi smele biti zunaj (takrat so nam za ta prekršek grozili z neopravičenimi urami). Ko je prišla učitlca, smo zletele v ra Ker je na oratoriju fina družba in ker se rada zabavam, plešem in igram z otroci.
Slika za %user ravnilo1
Žiga
Ravnihar
3.6
cheerleading, basket, pa kdaj kkšn fuzbal Jajo in Pajo arhitekt kle bi se lhk pa na dolgo pa na široko razgovoru, sam je bl zanimiv če v živo povem :) ker mi nikoli ni pripadla čast da bi bil udeleženec oratorija, tko da sm zagrabu prvo priložnost k se je ponudila za opravljanje animatorskega dela
Tadej
Tadej
Urh
21.10
igram košarko, rešujem vrašanja Kdo sem jaz, igram fuzbal, brišem prah iz police (šport...), saksofon harmoniko, gledam filme... Pat & Mat Ko sem bil majhen sem si želel postati velik. Enkrat sm šov iz šole in je blo velik snega. Pa sm reku, d bo kej od njega, bom pa kej naredu. Pol sm pa na eno cesto nametu sneg, tiste ta velke kose, k se nardijo, k plužjo ceste. Tko d pol je bla ta cesta neprevozna z avti. Prej sm biv že ene 7 let kot udeleženc na oratorijih, pa sm vidu d je tud animator dobr bit. In sm probu!
thommy
23.11
Kati, Košarka, prjatli, kolo, film,... Pink panter & A je to Zdravnik V šoli sem z mizo nad glavo hodil po razredu in skoraj razbil luč z eno od njenih nog:) Ker sem želel povezat svetoduško mladino in z njimi naredit nekej "fajnga" & ker je fajn bit z fajnimi ljudmi
tina_porenta
Tina
Porenta
17.2
Družim s prijatelji, pojem, igram kitaro, kolesarim, planinarim Jaja in Paja učiteljica Ko smo sli druzinsko na rafting na Soco, tega takoj zal nismo docakali. Vse stvari sem mojstrsko zaklenila v avto, kljuc pa je tudi ostal v njem. Panikaaa! Potem je moral avtomehanik pred nasimi ocmi v avto kar vdreti. Želela sem otroke razveseljevati in pokazati, da se pri igri tudi kaj naucijo, se iskreno pogovorijo, si pomagajo. Animatorjem pa dati priložnost za druženje, odkrivanje svojih talentov, pridobivanje izkušenj in spoznati, da se skupaj zmore VEČ.
Slika za %user urbi30
Urban
Oman
15.2
Igram hokej, se družim s prijatelji... A je to, Palček David pilot Enkrat sm se s kolesom zeleteu u eno starejšo gospo(tud na kolesu) tk d sva oba padla... Ker se mi to zdi ful zabavn, pa še kej nouga se ob tem naučim..
valentina
Valentina
Prevc
12.12
Rada rolam, kolesarim, sem v naravi, se družim s prijatelji, berem, pišem... Bacek Jon Vedno sem želela biti učiteljica, tako da so se moje igrače že zgodaj naučile matematike. Ah, kje, jaz sem bila pa čist pridna... No ja, enkrat sem hotela preizkusiti, koliko stopinj ima čaj. Ker sem bila bolna, sem imela pri roki ravno živosrebrni termometer pa sem ga pač pomočila v čaj... No, moram povedat, da še zdej ne vem, koliko stopinj Ko sem bila sama kot otrok na oratoriju, so me animatorji povsem navdušili. Nisem verjela, da bom kdaj celo jaz lahko animator. Pa sem malo zrasla, ponudila se je priložnost...in zdaj sem animator:P
Slika za %user Vida
Vida
Jocif
22.4
Učim se :P Ne, drugač grem z veseljem s psom v gozd, fotografiram, grem s prijatelji vn... (: Definitivno risanka o miškah, ki se jim je dogajalo vse mogoče, naslov je pa Trnovo robidovje. (: Pomojm veterinarka. Seveda so se pa te sanje razblinle ko sm začela padat v nezavest ob pogledu na kri. Ne, js sm bla najbolj priden otrok v naši družini (in še vedno sm :P). Ker sem kot udeleženka oratorija vedno govorila: "Ko bom velika bom animatorka!" In ja, sedaj sem to tut postala (: